Pelliculeren/Sleeking met MIYACOH


Onze digitale afwerkingsoplossingen bieden onze klanten de mogelijkheid om eenvoudig, snel en kosteneffectief waarde toe te voegen aan een verscheidenheid aan toepassingen zoals kaarten, brochures, menu's en uitnodigingen, met functies zoals lamineren, lamineren, foliedruk en soft-touch overdrukken. Transformeer je printprojecten met onze innovatieve technologie.

Lees verder over MIYACOH

Pelliculeren/Plastificatie

/Sleeking met GMP


Drukkerijen, copyshops en reclamebureaus, studio's, internationale organisaties, scholen, universiteiten, commerciële bedrijven - overal waar waardevolle afbeeldingen en berichten, afdrukken en lijmen, documenten en reproducties helderder en duurzamer moeten worden gemaakt, kunnen documenten worden beschermd met GMP lamineerapparaten en GMP films.  Er is een breed scala aan producten om zelfs aan de meest specifieke eisen te voldoen!

Lees verder over GMP

UV & Aqueous (Water-base) Lakeren/Coating met ULTRA


Ons assortiment UV- en waterige coaters vormt een innovatieve en effectieve oplossing voor drukkers met digitale persen die hun gedrukte documenten willen beschermen en verfraaien. Deze coaters bieden een hoogwaardig alternatief voor het plastic dat van oudsher door lamineermachines wordt gebruikt en garanderen een uitzonderlijke afwerking zonder de ecologische voetafdruk die met plastic gepaard gaat. UV-coaters bieden een robuuste bescherming tegen slijtage en geven prints een schitterende glans, terwijl watergedragen versies het gebruik van coatings op waterbasis mogelijk maken en zo tegemoetkomen aan de groeiende vraag naar milieuvriendelijk drukwerk. Door te kiezen voor onze coaters kunnen drukkers niet alleen de kwaliteit van hun eindproducten verbeteren, maar ook actief bijdragen aan de duurzaamheid van hun activiteiten.

Lees verder over ULTRA 

Pelliculeren/Sleeking/

Sleeking 3D met Bagel


BAGEL machines zijn een solide stalen constructie met hardware van het hoogste niveau, elektronische componenten en kalanderafwerkingsbehandelingen. Het resultaat met BAGEL zal u door een snelle leercurve naar de beste prestaties leiden.

Lees verder over Bagel

Onze Partners

voor Prints Veredeling

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.