Agilia Kaartprinters


Agilia's retransfertechnologie geeft je kaarten een perfecte esthetische afwerking en biedt je een breed gamma aan grafische personalisatiemogelijkheden. Deze hoge kwaliteit wordt mogelijk gemaakt door de kaarten volledig randaflopend  af te drukken (het ontwerp bedekt het volledige oppervlak van de kaart zonder witte boorden) en de 600 dpi resolutie van de printkop.

Het resultaat zijn hoogwaardig full-color hoogglans kaarten, haarscherp tot in het kleinste detail. Deze printer is verkrijgbaar in enkel- of dubbelzijdig, afhankelijk van uw behoeften. En voor nog geavanceerde nuance-instellingen biedt Agilia colorimetrische profielaanpassingen: zo krijg je een weergave die zo dicht mogelijk de kleuren op het scherm benadert. 

Documentatie Aanvragen

Gebruiksvriendelijk

Zeer licht en compacte retransfert printer met LCD-scherm die U  via een QR code naar de website stuurt en informatie geeft over het lint, het reinigen enz..

Uitzonderlijke Print Kwaliteit

Gemaakt in Frankrijk door Evolis waardoor ze 3 jaar Garantie kunnen aanbieden. De indrukwekkende afdrukkwaliteit van 600 dpi stelt de Evolis Agilia in staat om afbeeldingen, teksten en watermerken in hoge definitie en haarscherp weer te geven op plastic kaarten.

Uitbreidbaar

Na aankoop is er nog steeds de mogelijkheid van het toestel te laten mee groeien met uw behoefte door van een simplex een duplex te maken, encoders of laminator bij te voegen.

Performantie

Deze retransfert printer is Compatibel met Windows en Mac. Heeft een lader van 200 kaarten en is beschikbaar op aanvraag met electro mechanisch slot.

Zenius Kaartprinters


Zenius is de ideale oplossing om op één zijde kwaliteitsvol in kleur of monochroom te printen. Kaart per kaart of in kleine series: werknemerbadges, toegangscontrolekaarten, lidkaarten, betaalkaarten, vervoerbewijzen, enz..

 

Documentatie Aanvragen

Compact

Klein toestel ideaal voor kleine hoeveelheden te printen. Het toestel is stil en kan gerust door zijn afmeting geplaatst worden op toonbanken, ontvangstbalies of bureaus.

Verschillende Invoermogelijkheden

Lader van 50 kaarten voor series en handmatige feeder voor stuk per stuk in te voeren.

Print Technologie

D2T2 technologie Thermisch / dye Sublibatie met een direct to card technologie.

Aansluiting

USB of USB/ETHERNET aansluiting waarbij bij de tweede uitvoering de mogelijkheid bestaat van Encoders te installeren.

Primacy 2 Kaartprinters


Primacy 2 is één van de snelste printers op de markt, gecombineerd met een lader met hoge capaciteit van 100 of in optie van 200 kaarten, maken van de Primacy 2 de ideale oplossing voor middelgrote tot grote afdrukvolumes.  

Dankzij de hoge-resolutie van 300 DPI het kleurprofiel dat de echte kleuren zo dicht mogelijk benadert, krijgt u hoogwaardige afdrukken.
 
Van de eenvoudigste tot de veiligste kaarten, Primacy 2 kan het allemaal.

Grafische personalisering (kleuren, foto's, persoonlijke gegevens, enz.), codering van magnetische strips, contact- of contactloze chips, hologrammen, beschermende laminaten, UV-effect, enz. Het is aan u om het juiste niveau van beveiliging toe te passen, afhankelijk van uw behoeften.

Documentatie Aanvragen

Performant

Perfecte combinatie van Snelheid, prestatie, gebruiksgemak en kwaliteit

Invoercapaciteit

Invoer lader van 100 of 200 kaarten

Beveiliging

Kineclips voor het onleesbaar maken van gegevens op het monochoom lint, en mogelijkheid van met de vernis van het kleurlint een standaard of gepersonaliseerde UV logo te plaatsen.

Rewrite

Deze printer bied een milieu vriendelijke oplossing.  Waar hij PVC Kaarten die voorzien zijn van een speciale thermische laag in monochroom kan printen en terug dezelfde kaart wissen en herprinten.

Quantum 2 Kaartprinters


Quantum 2 printer is een kaartprinter voor grote volumes. De verwisselbare in en uitvoerhoppers met elk een capaciteit van 500 kaarten zijn ideaal voor servicebureaus.

Documentatie Aanvragen

Krachtige Productieprinter

Quantum 2 is geschikt voor volumes van meer dan 30.000 kaarten per jaar in direct to card technologie.

Coderen

Verschillende codeer mogelijkheden.

Grote Series

Door de laders van invoer en uivoer hoppers van 500 kaarten kan U zonder zorgen grote series printen.

Snel

Print snelheid van 1000 monochroom kaarten per uur en 150 kleur kaarten Per uur.

Badgy 200


De Evolis Badgy200 is een enkelzijdige printer voor volumes tot maximum 500 kaarten per jaar en er zijn 2 soorten printlinten  beschikbaar, namelijk zwart en kleur. 

Documentatie Aanvragen

Eenzijdig

De Evolis Badgy 200 is een enkelzijdige kaartprinter geleverd met kleurlint, 100 kaarten en software.

Eenvoudig

Via de software kunt u eenvoudig uw eigen data base maken waardoor U verschillende kaarten kan afdrukken met variabele data.

Onmiddellijk Starten

Op de website van Badgy vindt U een bibliotheek met templates die U kan personaliseren.

Windows & Mac

Via een USB kabel kan U de Badgy 200 zowel aan een Mac als aan een Windows PC koppelen.

LamineermoduleMet de Dubbelzijdige Lamineermodule kan U een exta lamineerlaag op uw kaart aanbrengen voor de levensduur ervan te verlengen. Hij is beschikbaar in verschillende modellen zowel  voor Primacy 2, Avansia als ook voor Agilia.

Documentatie Aanvragen

Beschermen

Beschermt de kaarten voor een langere levensduur met een keuze tussen verschillende patches of laminaten.​

Gekoppeld Met Evolis Printers

Deze lamineermodule kan gekoppeld worden zowel aan Evolis Agilia, Avansia als aan Evolis Prinacy 2 printer "Dit zijn verschillende modellen met verschillende referenties"​

Stad Alone

De lamineermodule werkt ook als stand alone.

Gamma Laminaten

De lamineer module heeft verschillende diktes van patchen en laminaten, hologram of uitgesneden laminaten voor chip of magneetstrook.

SIG PAD 200

De 4 sig pad-modellen van Evolis zijn ontworpen om elektronische handtekeningen snel, efficiënt en veilig vast te leggen. In slechts enkele seconden registreren de tablets de handtekening van uw gesprekspartners. Hun grote, gladde oppervlak zorgt voor

Een natuurlijke handtekening ervaring.


SIG PAD 100

De 4 sig pad-modellen van Evolis zijn ontworpen om elektronische handtekeningen snel, efficiënt en veilig vast te leggen. In slechts enkele seconden registreren de tablets de handtekening van uw gesprekspartners. Hun grote, gladde oppervlak zorgt voor

Een natuurlijke handtekening ervaring. 


 Documentatie Aanvragen

Scherm

4" en 5" Scherm met mogelijkheid van 1 vaste afbeelding te plaatsen zoals Logo van het bedrijf.

Connectiviteit

Plug en Play (usb poort).

Software

Signosign software in optie.

ERT Technologie

Het tabletscherm reageert alleen op

contact van een specifieke stylus.

Edikio Price Tag Gamma 


Edikio Price Tag biedt een alles-in-één oplossingen en zorgt ervoor dat U snel, efficiënt en economisch aantrekkelijke prijs etiketten kan afdrukken. De professionele oplossing is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van handelaars. Met de software creërt u door enige muisklikken uw prijs etiketten. U kan zelf een lijst maken met uw artikels of uw bestaande Excel inbrengen.  Durf uw toonbank te maken met gepersonaliseerde prijskaarten die het verschil maken!

Documentatie Aanvragen

Tijdwinst

Maximale flexibiliteit en reactiviteit: druk uw labels af op aanvraag, rechtstreeks op de plaats van verkoop u bent niet meer gebonden aan leveringstijden en minimumorders van uw labelleveranciers.

Zichtbaarheid, Hygiëne en Veiligheid Gegarandeerd

Dankzij het compacte creditcardformaat

blijven uitgestalde producten duidelijk zichtbaar. Heel gemakkelijk schoon te maken ; pvc-kaarten zijn kou- en vochtbestendig.  De Evolis-kaarten en linten voor het labelen van verse producten voldoen aan de normen van de voedingsmiddelenindustrie.

Sterk Merkimago

Personaliseer uw prijskaarten met uw logo en of uw keuze van grafische elementen om u te onderscheiden van uw concurrenten.  Professionele uitstraling van uw uitgestalde producten creëer harmonie tussen al uw schappen en trek de aandacht van de klant met aantrekkelijke labels.  Duidelijke en leesbare communicatie met zwarte labels en wit afdrukwerk.​


Naleving Van Geldenede Voorschriften

Vermeld alle informatie over uw producten, zoals: productnaam, prijs en eenheid, oorsprong, weternschappelijke naam, productiewijze, allergenen. Voorkant van de kaart voor uw kanten, achterkant van de kaart voor uw personeel.

Edikio Access Price Tag

Edikio Access Price Tag is een totaal oplossing die geschikt is voor zelfstandigen die minder dan 100 uitgestalde eenzijdige prijs etiketten in kleine hoeveelheden willen afdrukken.

Documentatie Aanvragen

Enkelzijdig

Edikio Access kan alleen maar enkelzijdig printen.

Alleen Credietkaart Format

Zowel zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat alsook tri-cards kunnen gebruikt worden.

Verbruiksartikelen

Enkel monochroom zwart of wit lint beschikbaar

Bundel

Geleverd met Price Tag lite Software, wit lint van 500 prints en 100 zwarte matte kaarten.

Edikio Flex Price Tag

Edikio Flex Price Tag printer is de meest complete printer die zowel prijs etiketten, gift cards als getrouwheidskaarten kan afdrukken.

Enkelzijdig of Manueel Dubbelzijdig

De Flex printer is een Enkelzijdig printer die eventueel door een manuele tussenkomst dubbelzijdig kan printen.

3 Verschillende Afmetingen Van PVC Kaarten

In de Edikio Flex printer kan U zowel tri-cards, zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat gebruiken alsook lange zwarte of witte kaarten van 12 of 15 cm lang.

Verbruiksartikelen

Keuze tussen kleur lint of verschillende monochroom linten zoals wit, zwart, goud, zilver.

Bundel

Geleverd met standaard Price Tag Software, wit lint van 1000 prints en 100 zwarte matte kaarten kredietkaart formaat en 100 lange zwarte matte kaarten van 15 cm lang.

Edikio Duplex Price Tag

Edikio Duplex Price Tag printer is ideaal voor Slagers of andere zelfstandigen die grote hoeveelheden prijs etiketten willen afdrukken met informatie op de voor en achterzijde.

Dubbelzijdig

Edikio Duplex printer is een dubbelzijdige printer die automatisch de kaart draait om de gewenste informatie aan de achter zijde te printen.

Alleen Credietkaart Format

Zowel zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat alsook tri-cards kunnen gebruikt worden.

Verbruiksartikelen

Keuze tussen kleur lint of verschillende monochroom linten zoals wit, zwart, goud, zilver.

Bundel

Geleverd met de Pro versie Price Tag Software, wit lint van 1000 prints en 200 zwarte matte kaarten kredietkaart formaat.

Edikio Guest Gamma


Edikio Guest biedt een alles-in-één oplossingen en zorgt ervoor dat U snel, efficiënt en economisch aantrekkelijke etiketten kan afdrukken. De professionele oplossing is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hoteliers en restauranthouders.Optimaliseer uw etikettering en innoveer door uw buffetetiketten op pvc kaarten te printen. Zo kunt u gepersonaliseerde informatie weergeven die uw buffet en evenementen zullen verrijken. Met deze printers kan U ook evenementkaarten, VIP-kaarten, cadeaubonnen, bagagelabels, personeelsbadges, toegangskaarten voor kamers afdrukken.

Documentatie Aanvragen

Sterk Merkimago

Esthetische presentatielabels gepersonaliseert, bedrukt in wit, zilver of goud op een zwarte drager

bieden een kwalitatief en harmonieus resultaat. Breng lokale produkten, huisgemaakte gerechten en allergenen in de kijker. Plaats uw logo zodat U visueel uw identiteit versterkt.


Duidelijke en Volledige Informatie

Verbeter de kwaliteit van uw dienstverlening aan uw internationale klanten door op uw etiketten de informatie in meerdere talen te vermelden.

Maximale Flexibiliteit

Profiteer van een totale autonomie door uw presentatielabels, snel en eenvoudig, direct binnen uw vestiging te creëren.

De Ideale Ondersteuning

De plastic kaart biedt verschillende formaten die een perfecte leesbaarheid garanderen. De verschillende soorten kaartenen vergroten de mogelijkheden van de etikettering van buffetten aangepast aan de grootte van uw producten.  Hygiënisch, resistent en gemakkelijk schoon te maken, de PVC kaart is duurzaam en bijzonder geschikt voor voedsel omgevingen.​

Edikio Access Guest

Edikio Access Guest is een totaal oplossing die geschikt is voor kleine Hotels of B&B die minder dan 100 uitgestalde eenzijdige prijs etiketten in kleine hoeveelheden willen afdrukken. Die de printer alleen maar gebruiken voor buffetetiketten.

Documentatie Aanvragen

Enkelzijdig

Edikio Access kan alleen maar enkelzijdig printen.

Alleen Credietkaart Format

Zowel zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat alsook tri-cards kunnen gebruikt worden.

Verbruiksartikelen

Enkel monchroom zwart of wit lint beschikbaar.

Bundel

Geleverd met Guest lite Software, wit lint van 500 prints en 100 zwarte matte kaarten.

Edikio Flex Guest

Edikio Flex Guest printer is de meest complete printer die zowel buffetetiketten, gift cards als alle andere soorten kaarten kan afdrukken.

Enkelzijdig of Manueel Dubbelzijdig

De Flex printer is een Enkelzijdig printer die eventueel door een manuele tussenkomst dubbelzijdig kan printen.

3 Verschillende Afmetingen Van PVC Kaarten

In de Edikio Flex printer kan U zowel tri-cards, zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat gebruiken alsook lange zwarte of witte kaarten van 12 of 15 cm lang.

Verbruiksartikelen

Keuze tussen kleur lint of verschillende monochroom linten zoals wit, zwart, goud, zilver

Bundel

Geleverd met standaard Guest Software, wit lint van 1000 prints en 100 zwarte matte kaarten kredietkaart formaat en 100 lange zwarte matte kaarten van 15 cm lang.

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.