Edikio Price Tag Gamma


Edikio Price Tag biedt een alles-in-één oplossingen en zorgt ervoor dat U snel, efficiënt en economisch aantrekkelijke prijs etiketten kan afdrukken. De professionele oplossing is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van handelaars. Met de software creërt u door enige muisklikken uw prijs etiketten. U kan zelf een lijst maken met uw artikels of uw bestaande Excel inbrengen.  Durf uw toonbank te maken met gepersonaliseerde prijskaarten die het verschil maken!

Documentatie Aanvragen

Tijdwinst

Maximale flexibiliteit en reactiviteit: druk uw labels af op aanvraag, rechtstreeks op de plaats van verkoop u bent niet meer gebonden aan leveringstijden en minimumorders van uw labelleveranciers.

Zichtbaarheid, Hygëne en Veiligheid Gegarandeerd

Dankzij het compacte creditcardformaat blijven uitgestalde producten duidelijk zichtbaar. Heel gemakkelijk schoon te maken ; pvc-kaarten zijn kou- en vochtbestendig.  De Evolis-kaarten en linten voor het labelen van verse producten voldoen aan de normen van de voedingsmiddelenindustrie.

Sterk Merkimago

Personaliseer uw prijskaarten met uw logo en of uw keuze van grafische elementen om u te onderscheiden van uw concurrenten.  Professionele uitstraling van uw uitgestalde producten creëer harmonie tussen al uw schappen en trek de aandacht van de klant met aantrekkelijke labels.  Duidelijke en leesbare communicatie met zwarte labels en

wit afdrukwerk.

Naleving Van Geldenede Voorschriften

Vermeld alle informatie over uw producten, zoals: productnaam, prijs en eenheid, oorsprong, weternschappelijke naam, productiewijze, allergenen. Voorkant van de kaart voor uw kanten, achterkant van de kaart voor uw personeel.

Edikio Access Price Tag


 Edikio Access Price Tag is een totaal oplossing die geschikt is voor zelfstandigen die minder dan 100 uitgestalde eenzijdige prijs etiketten in kleine hoeveelheden willen afdrukken.

Documentatie Aanvragen

Enkelzijdig

Edikio Access kan alleen maar enkelzijdig printen.

Alleen Credietkaart Format

Zowel zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat alsook tri-cards kunnen gebruikt worden.

Verbruiksartikelen

Enkel monochroom zwart of wit lint beschikbaar

Bundel

Geleverd met Price Tag lite Software, wit lint van 500 prints en 100 zwarte matte kaarten.

Edikio Flex Price TagEdikio Flex Price Tag printer is de meest complete printer die zowel prijs etiketten, gift cards als getrouwheidskaarten kan afdrukken.

Documentatie Aanvragen

Enkelzijdig of Manueel Dubbelzijdig

De Flex printer is een Enkelzijdig printer die eventueel door een manuele tussenkomst dubbelzijdig kan printen.

3 Verschillende Afmetingen Van PVC Kaarten

In de Edikio Flex printer kan U zowel tri-cards, zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat gebruiken alsook lange zwarte of witte kaarten van 12 of 15 cm lang.

Verbruiksartikelen

Keuze tussen kleur lint of verschillende monochroom linten zoals wit, zwart, goud, zilver.

Bundel

Geleverd met standaard Price Tag Software, wit lint van 1000 prints en 100 zwarte matte kaarten kredietkaart formaat en 100 lange zwarte matte kaarten van 15 cm lang.

Edikio Duplex Price Tag


Edikio Duplex Price Tag printer is ideaal voor slagers of andere zelfstandigen die grote hoeveelheden prijs etiketten willen afdrukken met informatie op de voor en achterzijde.

Documentatie Aanvragen

Dubbelzijdig

Edikio Duplex printer is een dubbelzijdige printer die automatisch de kaart draait om de gewenste informatie aan de achter zijde te printen.

Alleen Credietkaart Format

Zowel zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat alsook tri-cards kunnen gebruikt worden.

Verbruiksartikelen

Keuze tussen kleur lint of verschillende monochroom linten zoals wit, zwart, goud, zilver.

Bundel

Geleverd met de Pro versie Price Tag Software, wit lint van 1000 prints en 200 zwarte matte kaarten kredietkaart formaat.

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.