iLAM PRO Auto


SCHAALBAAR. EENVOUDIG. INNOVATIEF. ZEER PRO VOOR ELKE SOORT WERK. De iLam Pro biedt de beste lamineertechnologie in zijn klasse en een ongeëvenaarde consistentie van het eindproduct. Het gebruik van olie verwarmde rollen zorgt voor de beste verdeling van de warmte en het behoud van de temperatuur over het gehele oppervlak. Intelligent temperatuurprogramma en kwaliteitscomponenten voorkomen oververhitting.

Documentatie Aanvragen


iLAM PRO Handfed
Tot formaat 380mm x 700mm

Maximum formaat: 380mm x 700mm Minimum formaat: 210mm x 297mm Dikte tussen 130 en 350gr/m2 Feeder tot 200mm Snelheid: 10m per minuut 1.300 SRA3 vellen per uur.

Gebruiksvriendelijk

De machine wordt bestuurd door een touchscreen. De iLam Pro biedt een Auto Start-functie, een snellaadsysteem, multi-veiligheidsbewakingsprogramma en automatische temperatuurregeling. Dit alles zorgt voor een snelle opstartprocedure en snelle bediening.

Robuust

Met zijn solide stalen basis en torenconstructie is de kalibratie van de rollen van de iLam Pro levenslang gegarandeerd, de druk van 35,5 Newton/mm lineair getuigt van zijn verbazingwekkende kracht.

Modulair

Wilt u uw iLam Pro upgraden met een voedingsunit? De nieuwe iLam Pro is hiervoor ontworpen. U kunt de feeder eenvoudig aansluiten, zodat u zowel productie als automatisering echt kunt overschakelen.

MiniLAM B3


EENVOUDIG. INNOVATIEF. VEELZIJDIG.

MEER KRACHT ACHTER UW LAMINEERWERK.

Ontworpen om de snelste en gemakkelijkst te gebruiken machine te zijn, met de extra functie van digitale foliedruktechnologie.


Documentatie Aanvragen

Tot formaat 380mm x 700mm

Maximum formaat: 380mm x 700mm Minimum formaat: 210mm x 297mm Dikte tussen 130 en 350gr/m2 Feeder tot 400mm Snelheid: 15m per minuut 2.000 SRA3 vellen per uur.

Gebruiksvriendelijk

De machine wordt bestuurd door een touchscreen. De MINILAM B3 biedt een Auto Start-functie, een snel filmlaadsysteem, multi-veiligheidsbewakingsprogramma en automatische temperatuurregeling. Dit alles zorgt voor een snelle opstartprocedure en snelle bediening.

Robuust

Met zijn solide stalen basis en torenconstructie is de kalibratie van de rollen van de Minilma B3 levenslang gegarandeerd, de druk van 35,5 Newton/mm lineair getuigt van zijn verbazingwekkende kracht.

Versatile

Met een snelheid tot 2.500 vellen per uur onderscheidt Minilam B3 zich door zijn dubbele filmwisselaar die twee filmspoelen tegelijkertijd mogelijk maakt en zijn hefbare invoer, perfect voor kleine oplagen en velformaten buiten de specificaties.

DigiFav B2


PRESTATIES BIJ LAMINEREN TOT DE RAND.

Robuuste en ultracompacte constructie.

Laminaat van constante kwaliteit tot 3.700 vellen per uur.Documentatie Aanvragen

Tot formaat 530mm x 750mm

Maximum formaat: 380mm x 700mm Minimum formaat: 220mm x 220mm Dikte tussen 130 en 350gr/m2 Feeder tot 600mm Snelheid: 25m per minuut 3.700 SRA3 vellen per uur.

Gebruiksvriendelijk

Het in hoogte verstelbare, roterende touchscreen met automatische startfunctie, het snelle filmlaadsysteem, de automatische temperatuurregeling en de beveiligingsmonitoring van meerdere systemen zorgen allemaal voor een snelle opstart en productie.

Robuust

Met zijn solide stalen basis en torenconstructie is de rolkalibratie van DIGIFAV B2 levenslange garantie. De stapelcapaciteit van 200 kg, de roldruk van 100,5 Newton/mm en het vermogen om films tot 75 micron te barsten zijn het bewijs van de duurzame constructie.

Productiviteit

Maakt snelheden tot 3.700 vellen per uur mogelijk, invoerstapel tot 600 mm hoogte. DIGIFAV B2 kan in 2- en 3-ploegendiensten per dag werken. De mogelijkheid om offset-spuitpoeder te verspreiden samen met het automatisch laden en opstarten van de film, minimaliseert de productie-uitvaltijd en reduceert het wisselen van taken tot minder dan enkele minuten.

Sleeking met de DigiFav B2

VWe integreren en ontwikkelen ook de nieuwste sleeking technologie voor digitale prints.

FALCON B1

 

BOUWEN VOOR EPISCHE PRODUCTIVITEITEN EN AL HET ANDERE.

Een enorme sprong voorwaarts in lamineren, radicaal in automatisering en toch volkomen logisch tot 4.000 vel per uur.

Documentatie Aanvragen

Tot formaat 750mm x 1050mm

Maximum formaat: 750mm x 1050mm Minimum formaat: 300mm x 300mm Dikte tussen 130 en 450gr/m2 Feeder tot 840mm Snelheid: 35m per minuut 4.000 SRA3 vellen per uur.

Automatisering

Het is radicaal qua automatisering, test volkomen logisch, Falcon B1 wordt bestuurd door Plc, het opstarten is geautomatiseerd en het filminrijgen ook; Er zijn nauwkeurige sensoren ingesteld om de plaatpositionering te controleren. Het temperatuurprogramma anticipeert op energieschommelingen, zodat de FALCON B1 het vermogen van het verwarmingssysteem automatisch opnieuw aanpast.

Robuust

Tonnen kracht binnenin. De solide stalen basis, torenconstructie, kwaliteitscomponenten, 500 kg invoerstapelcapaciteit, 78 Newton / mm lineaire druk en zware filmkraan maken de Falcon B1's meest duurzame en sterkste uitrusting in het veld.

Kwaliteit

Ongeacht de klus, de FLACON B1 is er klaar voor. De verwarmingssystemen worden met olie verwarmd en zorgen voor een homogene temperatuur op elk punt van de kalander, 100% elektronische componenten van OMRON, het hoogste integratiegemiddelde en de verwarmingsrol wordt meerdere keren gecorrigeerd en gepolijst, zodat we ook de energieoverdracht op het hoogste niveau hebben verhoogd.

FOILER 3D Auto


METALLIC BOVENOP DIGITALE VERNIS.

SENSORIËLE DRUK, SUPERCHARGED FOILER.Met het beste technologische voorstel op de markt biedt FOILER 3D een ongeëvenaarde afwerking voor middelgrote en grote producties. Dit is mogelijk dankzij het verwarmings- en druksysteem, beide olieverwarmd, zeer stabiel, zeer robuust en uitgerust met een grotere nauwkeurigheid.


Documentatie Aanvragen

FOILER 3D Handfed

 


Tot formaat 380mm x 700mm

Maximum formaat: 380mm x 700mm Minimum formaat: 210mm x 297mm Dikte tussen 130 en 350gr/m2 Feeder tot 200mm Snelheid: 10m per minuut 1.300 SRA3 vellen per uur.

Gebruiksvriendelijk

Aanraakbedieningsscherm, snel- en startknop; automatische plaatregistratie, multisysteem veiligheidstoezicht, temperatuurvoorspellingsprogramma, druk die zichzelf automatisch aanpast en anti-kras rolbeugel. Dit alles zodat u er grip op kunt krijgen zonder dat u het door heeft.

Robuust

Voorzien van een 5 mm dik stalen platform en torenconstructie. FOILER 3D garandeert een levenslange kalibratiebetrouwbaarheid. De geïnstalleerde elektronica (OMRON) is industrieel en elk apparaat is buitengewoon sterk. Allemaal ontworpen voor intensief gebruik.

Digitale aanpassing

FOILER 3D doet veel meer dan alleen metaalachtige en holografische effecten op 3D-oppervlakken. Het is mogelijk om digitale tonerinkt te verijdelen; gebruik het als lakcoater of als spotlakcoater. En natuurlijk ook een lamineermachine…

MiniLAM R2R


EENVOUDIG. INNOVATIEF. ROL TOT ROL

Documentatie aanvragen

Tot formaat 380mm x 700mm

Maximum formaat: 380mm x 700mm Minimum formaat: 210mm x 297mm Dikte tussen 130 en 350gr/m2 Feeder tot 400mm Snelheid: 15m per minuut in production mode and 22m per minuut in mechanische modus. 2.000 SRA3 vellen per uur

Superieure kwaliteit

De MINILAM R2R biedt de beste in zijn klasse

lamineertechnologie en ongeëvenaard

consistentie van het eindproduct. Het gebruik van olieverwarmde rollen zorgen voor de beste verdeling van warmte- en temperatuurbehoud over het geheeloppervlak.

Robuust

Met zijn solide stalen basis en torenconstructie,

De rollenkalibratie van MINILAM R2R is levenslang

gegarandeerd. De druk is 101 Newton/mm

lineair getuigt van zijn verbazingwekkende kracht.

Multifunctioneel

Met een snelheid tot 15 meter per minuut,

MINILAM R2R valt op door zijn mogelijkheden

van rol tot rol en van vel tot vel lamineren

en ook digitale hot stamping-mogelijkheden

lamineren van grotere vellen buiten de specificaties semi-automatische modus

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.