Edikio Guest Gamma


Edikio Guest biedt een alles-in-één oplossingen en zorgt ervoor dat U snel, efficiënt en economisch aantrekkelijke etiketten kan afdrukken. De professionele oplossing is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van hoteliers en restauranthouders.Optimaliseer uw etikettering en innoveer door uw buffetetiketten op pvc kaarten te printen. Zo kunt u gepersonaliseerde informatie weergeven die uw buffet en evenementen zullen verrijken. Met deze printers kan U ook evenementkaarten, VIP-kaarten, cadeaubonnen, bagagelabels, personeelsbadges, toegangskaarten voor kamers afdrukken.

Documentatie Aanvragen

Sterk Merkimago

Esthetische presentatielabels gepersonaliseert, bedrukt in wit, zilver of goud op een zwarte drager

bieden een kwalitatief en harmonieus resultaat. Breng lokale produkten, huisgemaakte gerechten en allergenen in de kijker. Plaats uw logo zodat U visueel uw identiteit versterkt.


Duidelijke en Volledige Informatie

Verbeter de kwaliteit van uw dienstverlening aan uw internationale klanten door op uw etiketten de informatie in meerdere talen te vermelden.

 visueel uw identiteit versterkt.


Maximale Flexibiliteit

Profiteer van een totale autonomie door uw presentatielabels, snel en eenvoudig, direct binnen uw vestiging te creëren.

De Ideale Ondersteuning

De plastic kaart biedt verschillende formaten die een perfecte leesbaarheid garanderen. De verschillende soorten kaartenen vergroten de mogelijkheden van de etikettering van buffetten aangepast aan de grootte van uw producten.

Hygiënisch, resistent en gemakkelijk schoon te maken, de PVC kaart is duurzaam en bijzonder geschikt voor voedsel omgevingen.

Edikio Guest AccessEdikio Access Guest is een totaal oplossing die geschikt is voor kleine Hotels of B&B die minder dan 100 uitgestalde eenzijdige prijs etiketten in kleine hoeveelheden willen afdrukken. Die de printer alleen maar gebruiken voor buffetetiketten.

Documentatie Aanvragen

Enkelzijdig

Edikio Access kan alleen maar enkelzijdig printen.

Alleen Credietkaart Format

Zowel zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat alsook tri-cards kunnen gebruikt worden.

Verbruiksartikelen

Enkel monchroom zwart of wit lint beschikbaar.

Bundel

Geleverd met Guest lite Software, wit lint van 500 prints en 100 zwarte matte kaarten.

Edikio Guest Flex


Edikio Flex Guest printer is de meest complete printer die zowel buffetetiketten, gift cards als alle andere soorten kaarten kan afdrukken. 

Documentatie Aanvragen

Enkelzijdig of Manueel Dubbelzijdig

De Flex printer is een Enkelzijdig printer die eventueel door een manuele tussenkomst dubbelzijdig kan printen.

3 Verschillende Afmetingen Van PVC Kaarten

In de Edikio Flex printer kan U zowel tri-cards, zwarte, witte of gekleurde kaarten in credietkaart formaat gebruiken alsook lange zwarte of witte kaarten van 12 of 15 cm lang.

Verbruiksartikelen

Keuze tussen kleur lint of verschillende monochroom linten zoals wit, zwart, goud, zilver

Bundel

Geleverd met standaard Guest Software, wit lint van 1000 prints en 100 zwarte matte kaarten kredietkaart formaat en 100 lange zwarte matte kaarten van 15 cm lang.

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.