Ultra DocuCutter CC-229


De CC-229 kaartsnijder produceert tot 130 visitekaartjes per minuut. De CC-229 is ideaal voor middelgrote volumes en verwerkt papier tot 300 g/m² en tot SRA4-formaat. Afgewerkte stukken worden in een opvangbak geleverd en afval wordt in de bak gedeponeerd zodat het gemakkelijk toegankelijk is. De machine wordt standaard geleverd met een cassette voor het snijden van visitekaartjes en een rilmodule. In één doorgang kunnen gemakkelijk tot 4 rillen worden gemaakt.

Documentatie Aanvragen

Eenvoudige productie van kaarten in A4- en SRA4-formaat

Voor terugkerende taken zoals visitekaartjes of uitnodigingskaarten kun je beter de DocuCutter gebruiken: die is snel, gemakkelijk en heel precies voor bijvoorbeeld 10up- en 4up-toepassingen op SRA4.

Tot 4 rilposities & snijden in één keer

Je hoeft niet te investeren in 2 machines: De CC-229 kan rillen en snijden in één bewerking.  Ideaal voor bijvoorbeeld A7-kaarten (begrafenis) en trifolds brochures.

De snelste kaartproducent in zijn klasse

Operator kan tot 130 visitekaartjes produceren in één minuut met grote nauwkeurigheid.

Compact en eenvoudig te programmeren ontwerp voor op tafel

Tot 20 verschillende jobs of toepassingen kunnen eenvoudig worden opgeslagen op het LCD-bedieningspaneel.

Ultra DocuCutter CC-330


De DocuCutter CC-330 zijn multifunctionele snijoplossingen op middelhoog niveau voor leveranciers van digitale kleurenpersen. Vanaf SRA3- of A3-papierformaat kunnen ze alle soorten toepassingen verwerken, zoals visitekaartjes, briefkaarten, wenskaarten, foto's, A6-, A5-, A4- of A3-formaat met of zonder afsnijders....  Het zijn de snelste snijmachines in hun klasse: tot 240 visitekaartjes per minuut.

Documentatie Aanvragen

Eenvoudige productie van kaarten in A3- en SRA3-formaat

Maak tijd vrij bij de snijmachine voor terugkerende taken door automatische oplossingen te gebruiken.

Edge-to-Edge printen mogelijk

DocuCutters, een slimme manier om witte marges weg te werken en nauwkeurige professioneel afgewerkte documenten van edge-to-edge te produceren.

Cut mark sensor voor een nauwkeurige afwerking.

Het LCD-scherm slaat programma's op en roept ze op, wat veel tijd bespaart bij herhaalde toepassingen.

Vloerbevindende Machine Inclusief Kast Voor Papierafval

Bij het produceren van kaarten of coupons kan de transportband netjes worden gestapeld en blijven de genummerde tickets op volgorde liggen.

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.