FoilCoater DC-30De DC-30 folie-/lamineer-/droogcoatmachine voegt waarde toe aan digitaal geprinte afdrukken voor een klein budget. De DC-30 is ideaal voor kleine oplagen en opdrachten met variabele gegevens en kan worden gebruikt voor het aanbrengen van folie op basis van toner of polymeer en voor enkelzijdige laminering voor een verbeterde afwerking. Dankzij de unieke 'Plug & Roll'-technologie kan hij in een paar minuten van lamineren naar metallic folie gaan.

Documentatie Aanvragen

Tot SRA3 formaat

Met een supersnelle opwarmtijd van 3 tot 4 minuten is de FoilCoater DC-30 snel klaar voor alle papiersubstraten tot SRA3-formaat.

Snel en efficiënt

Vereenvoudiging en automatisering van de productie van veel applicaties is essentieel in de huidige actieve printrooms.

Ingebouwde invoersysteem met zuiglucht

De FoilCoater DC-30 kan zonder toezicht worden achtergelaten en zorgt voor een betrouwbare en non-stop productie dankzij de invoersysteem.De FoilCoater DC-30 kan zonder toezicht worden achtergelaten en zorgt voor een betrouwbare en non-stop productie dankzij de luchtaanzuigende toevoer.

LCD-touchscreen voor eenvoudige programmering 

Onderscheidende en praktische verfraaiingsmogelijkheden, waaronder metallic foliën, spot- en hoogglanscoating en lamineren: 4in1 machine.

FoilCoater DC-2De DC-2 biedt de flexibiliteit om digitaal bedrukte toepassingen gemakkelijk en eenvoudig te voorzien van een droge laag of metallic folie. Voor droge coating maakt de DC-2 gebruik van een thermische roller en een warmtecontrolesysteem om de film op het vel aan te brengen.  Voor tonerfolie brengt de DC-2 kleeffolie aan op elke plek waar zwarte toner wordt afgedrukt, zonder het gebruik van matrijzen.  Het kan elke afdruk transformeren in een geweldige communicatie met metallic kleuren!

Document Aanvragen

"Plug & Roll" Technologie

Het unieke verwarmingssysteem zorgt voor een consistente foliekwaliteit zonder dat er aanpassingen nodig zijn.

Breed toepassingsgebied mogelijk

De mogelijkheid om veel gestructureerde, zwarte, metallic, transparante, offset, zijden, gerecyclede en speciale papiersubstraten te voorzien van metallic en levendige foliekleuren.

Gereedschapsloos gebruik

Het Easyroll-systeem zonder gereedschap zorgt voor de snelste rolwissel op de markt!

Optionele wrijvingsinvoer

De FoilCoater DC-2 kan worden uitgebreid met een frictietoevoer voor meer automatisering in drukke werkplaatsen.

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.