Evolis Kiosk


Een gamma van 4 Kaartprinters voor zelfbedieningsterminals voor een optimale gebruikerservaring: Zelfbedieningsterminals trekken steeds meer sectoren aan.

De ontwikkeling van deze trend komt overeen met de nieuwe consumenten verwachtingen , en vooral met hun behoefte . Zij verwachten dat de dienst waartoe zij toegang hebben, zo snel mogelijk wordt geleverd.


Documentatie Aanvragen

Verhoog de kwaliteit van de aangeboden dienst aan klanten of leden

De kaarten zijn gepersonaliseerd en dit  24 uur per dag en 7 dagen op 7, zonder afhankelijk te zijn van openingstijden , lange wacht rijen of postvertragingen. Deze printers bieden uw klanten de mogelijkheivan de kaart zelf te personaliseren.

Stroomlijn de kosten en bereik meer consumenten

Maximaal rendement op uw investering en optimaliseer personeelskosten : Door dat de klanten of bezoekers zelfstandig hun badge kunnen drukken kan uw personeel zich met andere belangrijke zaken bezig houden.  De toestellen kunnen in een mooie kiosk geplaats worden voor een modern imago.

Veel voordelen voor veel sectoren

Overheid, Banken, Scholen en Universiteiten, Transport, Winkels, Gezondheid, Hotels enz..

Integratie

Er zijn Window, Mac en Linux stuurprogramma's beschikbaar. De metalen structuur van de printer maakt het eenvoudig en stabiel voor de integratie. Evolis Premium suit SDK is beschikbaar voor ontwikkeling, integratie en communicatie met uw informatica systeem. (Bezel in Optie ) Met zijn lichtgevende Led's kan U de gebruiker visueel waarschuwen van de kaartingang of uitgang.

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.