Evolis.  Een compleet aanbod voor identificatiedoeleinden


Om aan alle personalisatiebehoeften van kaarten te voldoen, heeft Evolis een diversificatiestrategie in gang gezet door een compleet aanbod te ontwikkelen rond kaartprinters, die de kernactiviteit van Evolis vormen.  Daarin hebben zij het gamma Evolis die specifiek is voor de identificatie van personen, een tweede gamma Edikio Price Tag voor het identificeren van etenswaren bij bakkers, beenhouwers enz..., en een derde gamma Edikio Guest voor  buffetten tijdens evenement of in hotels.


Ze bieden een compleet assortiment verbruiksartikelen, speciaal ontwikkeld om een optimale printkwaliteit te garanderen met hun printsystemen. Deze verbruiksartikelen, die gemakkelijk herkenbaar zijn onder de merknaam Evolis High Trust®, bieden een breed scala aan opties en behoren tot de laagste kosten per kaart op de markt.


Om het maken van kaarten te vergemakkelijken, van de eenvoudigste tot de meest uitgebreide, biedt Evolis intuïtieve en krachtige software voor kaartpersonalisatie die de beste opties en coderingsfuncties bevat voor het maken van alle soorten badges.


Met een handtekening tablet in combinatie met een Evolis kaartprinter en een computer kunt u een handtekening direct in het kaartontwerp integreren en zo het kaartbeveiligingsniveau verhogen.


En om kaarten te beschermen of het dragen van een badge te vergemakkelijken, omvat ons aanbod vele identificatie accessoires: badgehouders, lanyards, jojo, clips, enz.  Sluit u voor uw kaart- en id-badgeprojecten aan bij de vele bedrijven, overheidsinstellingen, onderwijsorganisaties en lokale overheden die al vertrouwen op de oplossingen van Evolis voor de personalisatie van hun plastic kaarten.

Lees Verder Over Evolis

EDIKIO PRICE TAG

Voor het identificeren van etenswaren bij bakkers, beenhouwers enz...                                 

Lees verder over Edikio Price Tag

EDIKIO GUEST

Voor  buffetten tijdens evenement of in hotels.


Lees verder over Edikio Guest

EVOLIS KIOSK

4 Kaartprinters voor zelfbedieningsterminals


Lees verder over Evolis Kiosk

Wilt u nog meer ontdekken over onze producten?

Terug naar ons startpagina.